Om oss

Hittarps Energi AB Ă€r en svensk verksamhet som specialiserar sig pĂ„ försĂ€ljning, installation, service och reparation av kyl- och vĂ€rmesystem. VĂ„rt egna varumĂ€rke Comfortpumpen Ă€r tillverkad i samarbete med kyltekniker, VVS och elektriker – En vĂ€rmepump som Ă€r anpassad för vĂ„rt nordiska klimat. Vi Ă€r Ă€ven Ă„terförsĂ€ljare av flera stora varumĂ€rken, inklusive Vivax, Mitsubishi, Daikin och Samsung. Som auktoriserad Ă„terförsĂ€ljare av Tesla-produkter frĂ„n ComTrade Group, kan vi erbjuda dig en högkvalitativ produkt som Ă€r kostnadseffektiv och miljövĂ€nlig. VĂ„ra Tesla-produkter kommer direkt frĂ„n ComTrade Group och fabrik som grundades 1996 med  över 1.600 anstĂ€llda med en vinst om ca 500 miljoner dollar per Ă„r.

Vi Àr stolta över att ha certifierade kyltekniker via Incert som stÀndigt Àr uppdaterade med den senaste tekniken. Vi arbetar ocksÄ tillsammans med vÄr samarbetspartner Trygg Hansa för att garantera att vÄra kunder alltid kan kÀnna sig trygga och skyddade.

Hittarps Energi AB verkar i Skandinavien och har byggt upp ett gott rykte inom branschen genom att erbjuda kvalitativa produkter och tjÀnster. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjÀlpa dig att förbÀttra ditt hem eller företags kyl- och vÀrmesystem.

 

Tesla Vivax vÀrmepump Helsingborg Installation skvp
0
    0
    Er kundvagn
    Din kundvagn Àr tomTillbaka