Om oss

Hittarps Energi AB Àr en svensk verksamhet som specialiserar sig pÄ försÀljning, installation, service och reparation av kyl- och vÀrmesystem. Vi Àr ÄterförsÀljare av flera stora varumÀrken, inklusive Vivax, Mitsubishi, Daikin och Samsung. Som auktoriserad ÄterförsÀljare av Tesla-produkter frÄn ComTrade Group, kan vi erbjuda dig en högkvalitativ produkt som Àr kostnadseffektiv och miljövÀnlig. VÄra Tesla-produkter kommer direkt frÄn ComTrade Group och fabrik som grundades 1996 med huvudkontor i Boston, Dublin och Amsterdam. Företaget Àr kÀnt för att utveckla hÄrdvara och programvarulagringssystem för institutioner och företag. Företaget har över 1.600 anstÀllda med en vinst om ca 500 miljoner dollar per Är.

Vi Àr stolta över att ha certifierade kyltekniker via Incert som stÀndigt Àr uppdaterade med den senaste tekniken. Vi arbetar ocksÄ tillsammans med vÄr samarbetspartner Trygg Hansa för att garantera att vÄra kunder alltid kan kÀnna sig trygga och skyddade.

Hittarps Energi AB verkar i Skandinavien och har byggt upp ett gott rykte inom branschen genom att erbjuda kvalitativa produkter och tjÀnster. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjÀlpa dig att förbÀttra ditt hem eller företags kyl- och vÀrmesystem.

 

Tesla Vivax vÀrmepump Helsingborg Installation skvp
0
    0
    Er kundvagn
    Din kundvagn Àr tomTillbaka